6 sep 2021 – Magic Art Center gaat weer open

      Reacties uitgeschakeld voor 6 sep 2021 – Magic Art Center gaat weer open

Na anderhalf jaar corona, was het op 6 September 2021 eindelijke zover: Het Magic Art Center mag weer open op de eerste Maandagavond elke maand. Bij de entree staan wel 2 cerberussen; de bewakers Theo vd Coevering en Ab Schouten met ontsmetting flesje en Appjes om je vaccinatie of corona testbewijs te controleren. De bar loopt vol en de sfeer is weer als vanouds, onder andere met Igor en zijn magisch bewegende hand!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de vrolijke band “Johnny en de Surfers”, die ons dompelen in Jazz Klassiekers, Jump ’n Jive, Blues en Rock ’n Roll. Geïnteresseerd?  De Bandleden of Download FLYER!

De show wordt aangekondigd door René Laurant en …..

 

 

en hij start de aftrap met een mind mysterie. Het publiek mag kaarten kiezen, die verzameld worden in een champagnecontainer en wonderbaarlijk komt de gewenste kaart uit de gedachten tevoorschijn.

Flip Hallema wordt uitgenodigd om iets leuks te laten zien; hij bewijst zijn hoge nivo met 4 reuzenkaarten, waarvan telkens eentje een ander plaatje krijgt.

Daarna presenteren Sabine & Peter een paar verpletterende acts , dus leading Lady in Magic, Sabine van Diemen (Sabine was eerder te zien als Diva of Magic in de shows van Hans Klok) samen met meervoudig Nederlands Kampioen Goochelen Peter Vogel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eindigt met een spectaculaire ontsnapping. Sabine wordt geboeid met stalen politie-boeien en moet ontsnappen uit een gesloten vacuüm plastic zak. Een geleende trouwring zit ook vast aan de boeien. Vernieuwend, verrassend en spectaculair!

De 8-jarige Naomi mag tenslotte met René Laurant nog 2 trucjes doen, leuk, enthousiast en charmant!

 

 

 

 

 

 

Bram Biesterveld sluit de avond muzikaal af, met zijn beroemde Amsterdam songs waarbij het publiek zich ook laat horen. Kortom, een super geslaagde avond waarop iedereen heel blij was met deze herstart.

 

 

 

 

 

 

 

geschreven door: @Gerrit