10 apr 2020 – TeleGoochelen – @Jan Paymans

      Reacties uitgeschakeld voor 10 apr 2020 – TeleGoochelen – @Jan Paymans

10 apr 2020 – TeleGoochelen wegens Corona (@Jan Paymans)

Geplaatst op 10 april 2020

Nu wij sedert 15 maart 2020 in Nederland een “Semi Lockdown” hebben, is dit initiatief van Jan Paymans uiterst welkom. Samen over de mail corresponderen en nadenken over allerlei trucs. Mogelijkheden bedenken, bespreken, etc. etc. Zie hieronder enige commentaren:

========================

Beste Jan,

Ik vind dit een fantastisch initiatief. Wij hebben nu de tijd om na te denken. Ik ben niet zo sterk in kaarttrucs maar zal het komende tijd proberen. Misschien komen er nog meer leuke vraagstukken. De oplossingen moeten worden vastgelegd in ons Corona pauze Goochelboek.

Gr Henk

Andere mail:

Ga er wel over denken. Effect twee: Wit draadje 12 cm… duimspits of etc etc

Beste Jan, Goed initiatief om ons onze breinen te laten breken. Bedankt!

Beste Fred Kaps-leden (van Jan),

Iedereen is enthousiast. Er wordt hard gewerkt. Diverse oplossingen van o.a. Bernard en Flip zijn al binnen. Anderen zijn er nog mee bezig. Ik zal de opgestuurde mogelijkheden allemaal in een bestand zetten en te zijner tijd aan jullie allen mailen. Dat doe ik nadat we elkaar weer op de club gezien hebben. Het lijkt me ook erg leuk als iedere oplossing de eerstvolgende keer dat we weer bij elkaar komen gedemonstreerd wordt. Tenminste als het bestuur daar mee akkoord gaat natuurlijk. Hopelijk zien we elkaar dan ergens in juni misschien?? De uitdaging las ik in het boek, ‘The Cardician’ van Edward Marlo uit 1953 blz.189 getiteld ‘The Spectator Coincidence’. (a challenging idea) Veel succes en plezier met uitdokteren. Blijf gezond,

Hartelijke groet,

Jan P.