4 apr 2020 – Paasbrief Bestuur (aan alle Leden)

      Reacties uitgeschakeld voor 4 apr 2020 – Paasbrief Bestuur (aan alle Leden)

  FRED KAPS RING 

4 April, 2020
Beste vrienden,
Het zijn hectische en bizarre tijden. Het coronavirus is een buitengewoon ongrijpbare, agressieve en gemene sluipmoordenaar.
Wij hopen dat jezelf, je naasten en jouw omgeving gespaard worden voor deze ziekte. Ook dat er in de omgeving voldoende contacten zijn om het sociale isolement goed te doorstaan.
Mogelijk kun jezelf op sommige plekken steun geven door het sturen van een kaartje, een mailtje of een appje. Steun elkaar om door deze moeilijke tijden heen te komen.
Gezien onze leeftijdsopbouw zijn velen (oppas)oma en/of (oppas)opa, dat geeft nog weer een extra dimensie aan onze omgang met deze dierbaren.
Gemis, maar ook inventief, leuk en grappig contact op gepaste afstand. Sterkte hiermee.
Het zal duidelijk zijn dat we voorlopig geen bijeenkomsten van de Fred Kaps Ring kunnen en willen houden. Hoe, wat en wanneer, simpel gezegd: de tijd zal het leren.
Mocht iemand van jullie een boodschap kwijt willen aan ons allen, neem dan contact op met het bestuur om dit te reguleren.
Het bestuur kan niet de omgeving van alle leden in de gaten houden. Kortom indien nodig, laat wat van je horen. Steun elkaar.
Wij zijn bijzonder verheugd van het initiatief van Jan Paymans met zijn uitdagingen aan ons allen. Het bestuur ondersteunt dit initiatief van harte. Probeer oplossingen te zoeken. Het biedt weer mogelijkheden voor de komende bijeenkomsten. Wij zijn reuze benieuwd naar de oplossingen.
Misschien kunnen jullie de komende tijd aandacht besteden aan een goede “toneel- “ of
“table-act” van ca. 8-10 minuten. In de komende bijeenkomsten kunnen wij daar dan aandacht aan besteden.
Maar verder, vrienden, zijn er natuurlijk ook lichtpuntjes. De LENTE is volop in aantocht, we kunnen weer genieten van de prachtige, mooie ontluikende natuur. Geniet ervan.
De gelovigen onder ons kunnen hoop putten uit één van de belangrijkste christelijke feestdagen GOEDE VRIJDAG en PASEN.
Liefhebbers van de passiemuziek zullen het dit jaar met oude opnames van de Matthäuspassion moeten doen. Dat hindert niet, het is en blijft één van de mooiste muziekstukken die er bestaat.
Vrienden, moed houden, wees voorzichtig, pas goed op jezelf en jouw dierbaren.
Prettige paasdagen, tot horens en ooit tot ziens.
Met een magische groet,
Henk Oud
Eddy Opperdoes
Bernard van der Boogaard
Gerrit Vormer